You, the petitioner
Aansluiting voorstel

Afrit A58 voor betere aansluiting Tolbergwijk Roosendaal

805 signatures

Om de verkeersdrukte in het centrum van Roosendaal te verminderen en de reistijden van medebewoners uit de Tolbergwijk te verkorten, is het voorstel om een extra afrit te realiseren van de A58 om de bereikbaarheid te verbeteren.

Petition

We

De bewoners van de Tolbergwijk Roosendaal

 

observe

  • Dat de bereikbaarheid van de Tolbergwijk onvoldoende is.

  • Veel mensen nemen sluiproutes waardoor het onverantwoord druk wordt op bijvoorbeeld de wegen 'Hollewegje' en 'Rietgoorsestraat'.

  • Anderen moeten soms enorm omrijden waardoor het lang duurt voordat ze op de snelweg zijn. Dit in combinatie met enorme drukte op het knelpunt de stok zorgt voor onnodig lange reistijden.

  • Hiernaast verlicht het de drukte bij de spoorwegovergangen aanzienlijk.

 

and request

Het verzoek is om serieus te overwegen om een extra afrit van de A58 te realiseren die aansluit op de Tolbergwijk. De ruimte en behoefte is er.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Roosendaal 
Petition desk:
Closing date:
2017-02-10 
Organisation:
Tolbergjes 
Website:

History

Signatures

Updates

Nieuwe facebook pagina

Alle steuners van de petitie,

Graag wil ik jullie mededelen dat er een facebook pagina is aangemaakt naar aanleiding van de petitie voor een betere ontsluiting van de Tolbergwijk.

https://www.facebook.com/ontsluitingtolbergmoetbeter/

Op deze manier willen Robert en ik jullie op de hoogte houden van nieuws omtrent de zaken die lopen voor een betere ontsluiting van de wijken Tolberg, Weihoek en Kroeven in Roosendaal.

Steun ons nog meer door de pagina te liken en te delen.

Bij voorbaat dank!.

2016-11-22